🎁 SOMMERSALG: GRATIS FRAKT + 40 % RABATT!

Hvordan bruke

1

Skyv på GrenseløstKne™, slik at den sitter godt.

2

Bruk den under aktiviteter eller hvile for smertelindring og støtte.

3

Brukes etter behov for fortsatt lindring og støtte.

Vilkår Og Betingelser

Dette nettstedet drives av GrenseløstKne. På hele nettstedet refererer begrepene "vi", "oss" og "vår" til GrenseløstKne. GrenseløstKne tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, alle verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet til deg, brukeren, på betingelse av at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.


Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, bruker du vår "tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("tjenestevilkår", "vilkår"), inkludert eventuelle tilleggsvilkår og retningslinjer som det henvises til her og/eller som er tilgjengelige via hyperkobling. Disse tjenestevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, brukere som er nettlesere, selgere, kunder, selgere og/eller bidragsytere av innhold.


Vennligst les disse bruksvilkårene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på eller bruke deler av nettstedet godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, må du ikke gå inn på nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse vilkårene for bruk betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.


Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken, vil også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Hvis du fortsetter å bruke eller gå inn på nettstedet etter at endringer er lagt ut, godtar du å være bundet av disse endringene.


Butikken vår ligger på Shopify Inc. De gir oss netthandelsplattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg.

I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyr vi deg følgende betalingsmåter. Betaling skal gjøres til Klarna.

  • Betal innen [14] dager: Betalingsperioden er 14 dager fra forsendelsen av varene eller billettene/ tilgjengelighetsdatoen for tjenesten. Du finner de fullstendige vilkårene og betingelsene for markedene der denne betalingsmåten er tilgjengelig her: StorbritanniaTysklandSverigeNorgeDanmarkFinlandØsterrikeSveits og Nederland.
  • Finansiering: Med finansieringstjenesten fra Klarna kan du betale kjøpet ditt i fleksible eller faste månedlige avdrag i henhold til vilkårene som er angitt i kassen. Avbetalingen forfaller i slutten av hver måned etter at Klarna har sendt en separat månedlig faktura. Mer informasjon om Slice It, inkludert vilkår og betingelser og standard europeisk forbrukerkredittinformasjon, finner du her for de markedene der denne betalingsmåten er tilgjengelig: ØsterrikeStorbritanniaTysklandSverigeNorgeDanmarkFinland.
  • Direkte bankoverføring: Tilgjengelig i Tyskland, Østerrike, Belgia, Italia, Spania, Polen og Nederland. Kontoen din blir belastet direkte etter at bestillingen er lagt inn.
  • Direkte debitering: Kontoen din vil bli belastet etter forsendelse av varene eller billettene/tilgjengelighetsdato for tjenesten eller i tilfelle et abonnement i samsvar med tidslinjene som er kommunisert. Du vil bli varslet om datoen(e) via e-post.
  • Kortbetalinger: Tilgjengelig i Sverige, Tyskland og Østerrike. Beløpet reserveres på kortet ditt og belastes etter at varene eller billettene er sendt/tilgjengelighetsdatoen for tjenesten. I tilfelle et abonnement vil beløpet bli belastet i samsvar med tidslinjene som er kommunisert.

Betalingsmåtene Pay in [14] days, Slice It og direkte debitering er kun tilgjengelig ved positiv kredittvurdering. For dette formålet, under bestillingsprosessen og håndteringen av kjøpet ditt, videresender vi dataene dine for en adresse- og kredittsjekk til Klarna. Vi kan bare tilby deg tilgjengelige betalingsmåter basert på resultatet av kredittsjekken. Generell informasjon om Klarna og brukervilkårene per land finner du på klarna.com. Personopplysningene dine håndteres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og i samsvar med informasjonen i Klarnas personvernerklæring.

Mer informasjon og Klarnas brukervilkår finner du her. enerell informasjon om Klarna finner du her. Personopplysningene dine håndteres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og i samsvar med informasjonen i Klarnas personvernerklæring.

AVSNITT 1 - NETTBUTIKKENS VILKÅR OG BETINGELSER.


Ved å godta disse vilkårene for bruk erklærer du at du har nådd myndighetsalderen i staten eller provinsen der du bor, eller at du er myndig i staten eller provinsen der du bor og har gitt oss ditt samtykke til å la en av dine mindreårige forsørgere bruke dette nettstedet.

Du må ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og du må ikke bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, opphavsrettslover) når du bruker tjenesten.

Du må ikke overføre ormer eller virus eller annen kode av destruktiv art.

Brudd på eller mislighold av noen av vilkårene vil føre til umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.


AVSNITT 2 - GENERELLE VILKÅR


Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenesten når som helst og uansett grunn.

Du erkjenner at innholdet ditt (annet enn kredittkortinformasjon) overføres ukryptert og kan innebære (a) overføringer over forskjellige nettverk og (b) endringer for å overholde de tekniske kravene til tilkoblede nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert når den overføres over nettverk.

Du samtykker i ikke å reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av Tjenesten, bruk av Tjenesten eller tilgang til Tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som Tjenesten leveres gjennom uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun for enkelhets skyld og begrenser eller påvirker ikke disse vilkårene på annen måte.


AVSNITT 3 - INFORMASJONENS NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUALITET.


Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun ment som generell informasjon og bør ikke brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer oppdaterte informasjonskilder. Enhver bruk av materialet på dette nettstedet skjer på eget ansvar.

Dette nettstedet kan inneholde visse historiske opplysninger. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke oppdatert og er kun ment som informasjon. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men er ikke forpliktet til å oppdatere informasjonen på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å følge med på eventuelle endringer på nettstedet vårt.


AVSNITT 4 - ENDRINGER I TJENESTEN OG PRISER


Prisene for våre produkter kan endres uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til å endre eller avslutte tjenesten (eller deler av eller innholdet i den) når som helst uten varsel.

Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller opphør av tjenesten.


AVSNITT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt).


Visse produkter eller tjenester kan bare være tilgjengelige på nettet via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan bare være tilgjengelige i begrensede mengder og kan bare returneres eller byttes i samsvar med vår returpolicy.

Vi har gjort vårt ytterste for å gjengi fargene og bildene av produktene våre i butikken så nøyaktig som mulig. Vi kan ikke garantere at dataskjermen din viser alle farger nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men har ingen forpliktelse, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel og etter vårt eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avvikle ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud om et produkt eller en tjeneste på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på noe produkt, tjeneste, informasjon eller annet materiale som du kjøper eller mottar, vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.


AVSNITT 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON.


Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger plassert fra eller under samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret som ble oppgitt da bestillingen ble lagt inn. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vårt skjønn ser ut til å ha blitt plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.


Du samtykker i å oppgi aktuell, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg ved behov.


For mer informasjon, vennligst les vår returpolicy.


AVSNITT 7 - VALGFRIE VERKTØY


Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi ikke overvåker, kontrollerer eller har noen innflytelse over.

Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som de er" og "som tilgjengelig" uten noen garantier, erklæringer eller betingelser og uten noen godkjenning. Vi påtar oss ikke noe ansvar som følge av eller i forbindelse med din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

All bruk av valgfrie verktøy som tilbys via nettstedet, skjer på egen risiko og etter eget skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godtar vilkårene som verktøyene gjøres tilgjengelig på av de relevante tredjepartsleverandørene.

Vi kan også i fremtiden komme til å tilby nye tjenester og/eller funksjoner via nettstedet (herunder lansering av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester vil også være underlagt disse bruksvilkårene.


JURIDISK INFORMASJON


Selgers identitet:


Bedriftseier (UBO): Xiaohua Su


Selskapets navn: Flow Commerce Limited

Forretningsadresse: No 1036, 1/F, Fonda Ind. Bldg, 37-39 Au Pui Wan St., Fo Tan, Shatin, H.K.


Heretter kalt "selskapet"


Betalinger innkrevd av:


Selskapets navn: Fastpay Solutions ltd

Selskapets adresse: 12, Linden road, London, N11 1ER, Storbritannia.


E-post: support@smiletogo-no.com


AVSNITT 8 - LENKER TIL TREDJEPARTER


Visse typer innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige gjennom tjenesten vår, kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslenker på dette nettstedet kan føre deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å gjennomgå eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten derav, og vi gir ingen garantier eller erklæringer om, og påtar oss ikke noe ansvar for, tredjeparts materiale eller nettsteder eller annet tredjeparts materiale, produkter eller tjenester.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader som oppstår i forbindelse med kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Gjennomgå retningslinjene og praksisen til tredjepartsleverandører nøye og sørg for at du forstår dem før du foretar en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål om tredjepartsprodukter skal rettes til den aktuelle tredjepartsleverandøren.


AVSNITT 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDINGER OG ANDRE INNSENDINGER


Hvis du sender inn visse bidrag (f.eks. konkurransebidrag) som svar på vår oppfordring eller sender inn kreative ideer, forslag, planer eller annet materiale på nettet, via e-post, per post eller på annen måte uten vår oppfordring (samlet kalt "kommentarer"), samtykker du i at vi kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke alle kommentarer du sender til oss i ethvert medium når som helst uten begrensninger. Vi er ikke og vil ikke være forpliktet til å (1) holde noen kommentarer konfidensielle, (2) betale noen kompensasjon for noen kommentarer, eller (3) svare på noen kommentarer.

Vi kan, men er ikke forpliktet til, å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn anser som ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende, eller som krenker noen parts immaterielle rettigheter eller disse bruksvilkårene.

Du samtykker i at kommentarene dine ikke vil krenke tredjeparts rettigheter, inkludert opphavsrett, varemerker, personvern, personlige eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, støtende eller uanstendig materiale eller datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan forstyrre driften av tjenesten eller et relatert nettsted. Du må ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for å være en annen enn deg selv eller på annen måte villede oss eller en tredjepart med hensyn til opprinnelsen til kommentarer. Du er eneansvarlig for alle kommentarer du kommer med og deres nøyaktighet. Vi påtar oss ikke noe ansvar for kommentarer som er lagt ut av deg eller noen tredjepart.

AVSNITT 10 - PERSONOPPLYSNINGER


Innsending av personopplysninger fra deg gjennom nettbutikken er underlagt våre retningslinjer for personvern. For å se våre retningslinjer for personvern.


AVSNITT 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTELATELSER


Av og til kan informasjon på nettstedet eller tjenesten vår inneholde typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere en bestilling hvis informasjon på tjenesten eller et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten varsel (inkludert etter at du har lagt inn bestillingen).

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i Tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med mindre det kreves ved lov. Ingen oppgitt oppdaterings- eller oppdateringsdato i Tjenesten eller på et tilknyttet nettsted skal tas som en indikasjon på at all informasjon i Tjenesten eller på et tilknyttet nettsted er endret eller oppdatert.

AVSNITT 12 - FORBUDT BRUK


I tillegg til eventuelle andre forbud som er angitt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for noe ulovlig formål; (b) for å oppfordre andre til å utføre eller delta i noen ulovlig aktivitet; (c) for å bryte internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) for å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedvurdere, skremme eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) å overføre falsk eller villedende informasjon; (g) laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som på noen måte forstyrrer eller kan forstyrre funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) samle inn eller spore personopplysninger om andre; (i) spamming, phishing, pharming, etterligning, spidering, crawling eller scraping; (j) uanstendige eller umoralske formål; eller (k) kompromittere eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller ethvert relatert nettsted hvis du bryter noen av de forbudte bruksområdene.


AVSNITT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRENSNING.


Vi garanterer ikke at bruken av tjenesten vår vil være uavbrutt, tidsriktig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller avslutte tjenesten når som helst uten varsel.

Du samtykker uttrykkelig i at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som gjøres tilgjengelig for deg gjennom tjenesten leveres (unntatt som uttrykkelig angitt av oss) "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjoner, garantier eller betingelser av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

Under ingen omstendigheter skal Strength Globe, våre styremedlemmer, ledere, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for skader, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle eller følgeskader av noe slag, inkludert, men ikke begrenset til, tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tapte data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten de er basert på kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet) (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller på annen måte, som oppstår som følge av bruk av tjenesten eller produkter anskaffet gjennom tjenesten, eller for ethvert annet krav som på noen måte er knyttet til bruken av tjenesten eller et produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i innhold eller tap eller skade av noe slag som oppstår som følge av bruk av tjenesten eller innhold (eller produkter) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig gjennom tjenesten, selv om det er informert om muligheten for dette. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, er vårt ansvar i slike stater eller jurisdiksjoner begrenset til det maksimale omfanget loven tillater.


AVSNITT 14 - SKADESLØSHOLDELSE


Du samtykker i å holde HandPicked og vårt morselskap, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløse fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatsalærer, fremsatt av en tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse vilkårene for bruk eller dokumentene de refererer til, eller ditt brudd på loven eller rettighetene til en tredjepart.


AVSNITT 15 - SEPARABILITET


Dersom noen av bestemmelsene i disse bruksvilkårene anses å være ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndheves, skal slike bestemmelser likevel kunne håndheves i den utstrekning gjeldende lov tillater det, og den delen som ikke kan håndheves, skal anses som utskilt fra disse bruksvilkårene, og en slik avgjørelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten av andre gjenværende bestemmelser.


AVSNITT 16 - OPPSIGELSE


Partenes forpliktelser og ansvar som oppstår før oppsigelsesdatoen, skal overleve oppsigelsen av denne avtalen for alle formål.

Disse bruksvilkårene gjelder med mindre og inntil de sies opp av deg eller oss. Du kan si opp disse bruksvilkårene når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller hvis du ikke lenger bruker nettstedet vårt.

Hvis du, etter vårt eget skjønn, unnlater eller vi mistenker at du unnlater å overholde et vilkår eller en bestemmelse i disse bruksvilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil fortsatt være ansvarlig for alle skyldige beløp til og med datoen for oppsigelse; og/eller kan følgelig nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller deler av dem).


AVSNITT 17 - HELE AVTALEN


Vår unnlatelse av å utøve eller håndheve en rettighet eller bestemmelse i disse bruksvilkårene skal ikke utgjøre et frafall av en slik rettighet eller bestemmelse.

Disse bruksvilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller med hensyn til tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag, enten de er muntlige eller skriftlige, mellom deg og oss (inkludert, uten begrensning, eventuelle tidligere versjoner av bruksvilkårene).

Enhver tvetydighet i tolkningen av disse vilkårene for bruk skal ikke tolkes mot den parten som har utarbeidet teksten.


AVSNITT 18 - ENDRINGER I TJENESTEVILKÅRENE.


Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt regelmessig for endringer. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt eller tjenesten etter at det er lagt ut endringer i disse vilkårene for bruk, betyr det at du godtar disse endringene.


AVSNITT 19 - KONTAKTINFORMASJON

support@smiletogo-no.com

GrenseløstKne™ - Opphavsrett © 2023 - Alle rettigheter forbeholdt.

support@smiletogo-no.com; +47 21 49 00 15; Tromsøgata, 0565 Oslo, Norway